POLITIKA ZASEBNOSTI MOBILNE APLIKACIJE

Če želite prejemati podatke o svojih osebnih podatkih, namenih in strankah, s katerimi se ti podatki delijo, se obrnite na lastnika.
Lastnik podatkov:
Naziv: PERKUNIĆ FRANJO S.P.
Naslov: OBREŽJE 58, 8261 JESENICE NA DOLENJSKEM
Status: Pravna oseba
DŠ83440020
Matična številka: 8906149000
Datum registracije za DDV: 01.07.2021
Šifra dejavnosti SKD: 47.910 TRGOVINA NA DROBNO PO POŠTI ALI PO INTERNETU
Urad DURS: FU Novo mesto

Aktivni transakcijski računi:
SI56 3300 0000 4697 119

DPC: Andreja Tadina
Razvoj: Andreja Tadina s.p.

Kontaktiraj nas
Za hiter odgovor nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca ali preko e-pošte ali telefona.
Telefon: 070 808 050
Email: vida.perkunic@siol.net
Rezervirate lahko tudi s katerim od spodnjih načinov stika.

Obdelovalec podatkov
AT MARKETING, ANDREJA TADINA S.P.
Registrska številka: 8010471000
Naslov: STRMOV 8, 4000 KRANJ, SLOVENIA, EU
Kontakt: tadina.andreja@gmail.com
Splet: https://atmarketing.si
Podjetje je vpisano v register družb pri okrožnem sodišču v Kranju.
Vrste zbranih podatkov
Lastnik ne ponuja seznama zbranih vrst osebnih podatkov.
Drugi zbrani osebni podatki so lahko opisani v drugih razdelkih tega pravilnika o zasebnosti ali z namenskim besedilom razlage v kontekstu z zbiranjem podatkov.
Uporabnik lahko osebne podatke prosto posreduje ali jih samodejno zbira pri uporabi te aplikacije.
Vsaka uporaba piškotkov – ali drugih orodij za sledenje – s to aplikacijo ali lastniki storitev tretjih oseb, ki jih uporablja ta aplikacija, razen če ni drugače določeno, služi za identifikacijo uporabnikov in zapomnitev njihovih preferenc, edini namen zagotavljanja storitve, ki jo zahteva Uporabnik.
Če ne posreduje določenih osebnih podatkov, lahko ta aplikacija onemogoči svoje storitve.
Uporabniki so odgovorni za vse osebne podatke tretjih oseb, ki jih pridobijo, objavijo ali delijo s to aplikacijo in potrdijo, da soglašajo s tretjo osebo, da podatke posredujejo lastniku.

Način in kraj obdelave podatkov
Načini obdelave
Upravljavec podatkov na ustrezen način obdela podatke uporabnikov in sprejme ustrezne varnostne ukrepe, da prepreči nepooblaščen dostop, razkritje, spreminjanje ali nepooblaščeno uničenje podatkov.

Obdelava podatkov se izvaja z uporabo računalnikov in / ali orodij, ki podpirajo informacijsko tehnologijo, po organizacijskih postopkih in načinih, ki so strogo povezani z navedenimi nameni. Poleg upravljavca podatkov so v nekaterih primerih lahko podatki dostopni določenim vrstam odgovornih oseb, ki sodelujejo pri delovanju spletnega mesta (uprava, prodaja, trženje, pravna, sistemska administracija) ali zunanjim strankam (npr. Tretjim strankarske ponudnike tehničnih storitev, poštne prevoznike, ponudnike gostovanja, IT podjetja, komunikacijske agencije), ki jih po potrebi imenuje za obdelavo podatkov lastnik. Posodobljen seznam teh strank se lahko kadar koli zahteva od upravljavca podatkov.

Kraj
Podatki se obdelujejo v poslovalnicah upravljavca podatkov in na drugih mestih, kjer so stranke, ki sodelujejo pri obdelavi. Za dodatne informacije se obrnite na regulatorja podatkov.

Zadrževalni čas
Podatki se hranijo toliko časa, kot je potrebno za zagotavljanje storitve, ki jo je zahteval uporabnik, ali ki je navedena v namenih, opisanih v tem dokumentu, in uporabnik lahko vedno zahteva, da upravljavec podatkov začasno prekine ali odstrani podatke.

Dodatne informacije o zbiranju in obdelavi podatkov
Pravna tožba
Upravljavec osebnih podatkov lahko uporabnike osebne podatke uporablja za pravne namene na sodišču ali v fazah, ki vodijo do možnih pravnih postopkov, ki izhajajo iz nepravilne uporabe te aplikacije ali z njimi povezanih storitev.

Uporabnik izjavlja, da se zaveda, da se lahko od upravljavca podatkov na zahtevo javnih organov razkrijejo osebni podatki.

Dodatne informacije o osebnih podatkih uporabnika
Poleg informacij, ki jih vsebuje ta pravilnik o zasebnosti, lahko ta aplikacija uporabniku nudi dodatne in kontekstne informacije o določenih storitvah ali zbiranju in obdelavi osebnih podatkov na zahtevo.

Sistemski dnevniki in vzdrževanje
Za uporabo in vzdrževanje lahko ta aplikacija in katere koli storitve tretjih oseb zbirajo datoteke, ki beležijo interakcijo s to aplikacijo (sistemski dnevniki) ali uporabljajo v ta namen druge osebne podatke (na primer IP naslov).

Informacije, ki jih ta pravilnik ne vsebuje
Nadaljnje podrobnosti o zbiranju ali obdelavi osebnih podatkov se lahko kadar koli zahtevajo od upravljavca podatkov. Oglejte si kontaktne podatke na začetku tega dokumenta.

Pravice uporabnikov
Uporabniki imajo pravico kadar koli vedeti, ali so bili njihovi osebni podatki shranjeni.

Obdelovalec podatkov (ali nadzornik podatkov)
Fizična oseba, pravna oseba, javna uprava ali kateri koli drug organ, združenje ali organizacija, ki jo pooblasti upravljavec podatkov, da obdeluje osebne podatke v skladu s to politiko zasebnosti.

Krmilnik podatkov (ali lastnik)
Fizična oseba, pravna oseba, javna uprava ali kateri koli drug organ, združenje ali organizacija s pravico, prav tako skupaj z drugim upravljavcem podatkov sprejemati odločitve glede namenov in načinov obdelave osebnih podatkov in uporabljenih sredstev, vključno z varnostni ukrepi v zvezi z delovanjem in uporabo te aplikacije. Če ni drugače določeno, je upravljavec podatkov lastnik te aplikacije.
Ta aplikacija
Strojno ali programsko orodje, s katerim se zbirajo osebni podatki uporabnika.
Pravne informacije
Obvestilo evropskim uporabnikom: ta izjava o zasebnosti je bila pripravljena v skladu z obveznostmi iz čl. 10 Direktive ES št. 95/46 / ES in v skladu z določbami Direktive 2002/58 / ES, kakor je bila spremenjena z Direktivo 2009/136 / ES, o piškotkih.

Ta politika zasebnosti se nanaša samo na to aplikacijo.
Zadnja posodobitev: 30.06.2021